رویدادها

سی و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

آزمون کتبی رشته های معارفی سی و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در هفته اول اسفند در سامانه جامع مسابقات برگزار می شود و اختتامیه مرحله دانشگاهی نیز همراه با تقدیر از برگزیدگان در تاریخ ۷ اسفند ماه 1401 برگزار می شود.

بخش های مختلف جشنواره شامل بخش آوایی، بخش معارفی، بخش پژوهشی، بخش فن آوری، بخش نو آفرینی، بخش هنری، بخش ادبی، بخش نهج البلاغه، بخش صحیفه سجادیه است .

جهت طرح هرگونه سوال در مورد جشنواره ، همچنین ثبت نام در کارگاه های مجازی بررسی تخصصی قرعه های رشته های آوایی جشنواره در بخش های ((تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا)) با شماره راهنما تماس حاصل فرمایید.

آخرین مهلت ارسال آثار: ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱

تاریخ ضبط آثار در بخش آوایی : ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱

آخرین مهلت ثبت نام در سامانه جامع جشنواره: ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۱

زمان برگزاری آزمون کتبی رشته های معارفی: هفته اول اسفند در سامانه جامع مسابقات به صورت آزمون کتبی.

اختتامیه مرحله دانشگاهی همراه با تقدیر از برگزیدگان در ۷ اسفند

ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:

فایل های پیوست

قوانین ارسال نظر

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.